Mitt kök.

 
Köket har börjat bli ett kök. Jag har ställt undan balkongmöblerna och hittat en så fint köksbord och kökssoffa på IKEA. 
 
Jag har varit ute efter en pinnsoffa länge. Drömt om att ha en egen kökssoffa. Jag tycker att det är så hemtrevligt. Det är ju inte jättelätt att hitta pinnsoffor till ett rimligt pris. Men tillslut fann jag den!
 
Nu är det bara några fina stolar som saknas. Pinnstolar vill jag ha. Klappstolarna får stå vid bordet tills jag hittat det jag vill ha. Också Wilmers tripp trapp såklart. 
 
Sedan ska en tavla upp på väggen bakom soffan, och fler kuddar inhandlas. Kudden som ligger där förresten hittade jag i min ICA-butik. Passade ju perfekt till mitt gula kökstema! Är kanske nu i påsktider jag ska ut och leta annat gult att ha i köket?
 
En filt ska också virkas till soffan. En som kan hänga sådär fint över ena kanten. Har hittat en ruta jag tycker är fin som jag är sugen på att göra. Eller egentligen två rutor. Jag får se vilken av dem jag bestämmer mig för. Den ena har jag ett diagram på, den andra måste jag klura ut själv...
 
Och denna soffa förresten. Den passar sig perfekt för kaffedrickande!
 
 

Kommentera här: