Pepparkakshuset.

Idag har julen smugit sig in ännu mer. J gick upp på förrådet och hämtade påsarna med julgrejer och nu har äntligen stjärnorna kommit upp i fönstren. Bara det är ju så himla juligt!


Sedan har vi även hunnit julpysslat lite. Vi har knåpat ihop ett pepparkakshus. Om sanningen ska fram så tror jag inte jag har gjort något pepparkakshus någon gång förut, inte vad jag kommer ihåg i alla fall? Hur som. J fick konstruera och jag dekorerade. Bra arbetsfördelning tycker jag! Även de sex små dvärgarna (ja, jag har bara sex stycken, den sjunde är borta...) fick flytta in i sitt nya hus ikväll. Jag tror de trivs.


Vi tänder ett ljus i advent.

Tiden går så sjukt snabbt, och på söndag är det redan första advent! Galet! Idag har jag i alla fall ställt fram adventsljusen. Jag vet inte riktigt var jag ska ställa dem än då de knappt rymms på köksbordet. Just nu har de fått en preliminär plats i köksfönstret, men jag får se var det slutgiltiga platsen blir.


Ljusen är i alla fall köpta på Ica Maxi och fatet på Åhlens. Jag orkade inte pyssla till mig något, utan körde på det lättaste spåret. Men det blev fint. Titta bara!


Lussebullar.

Idag har verkligen julen börjat krypa sig på. Julmusiken har ekat ur högtalarna och en omgång lussebullar har nu bakats. Det luktar otroligt gott i vår lägenhet. Tänk att saffran kan lukta så juligt och gott! Ljuvligt!