15. Mina resmål i mina drömmar

Ämne nummer femton, mina resemål i mina drömmar.
 
Jag älskar att resa. Synd bara att ekonomin och tiden sätter stopp för denna trevliga sysselsättning för stunden. Jag kan komma på mig själv ibland att längta till värme, sol och bad. Till exotisk mat och till att utforska nya spännande städer och platser. 
 
Just nu när kylan börjar tränga sig på skulle jag inte tacka nej till en vit strand med höga havsvågor, en värmande sol, en bra bok i handen och en svalkande paraplydrink. Men inte heller ett besök i en storstad med hög shoppingpuls och läckra museér. Eller varför inte lite äventyr med höga berg, vandring och häftiga naturupplevelser? Allt är av intresse just nu. Om jag så bara skulle ta mig till Sundsvall. En natt på hotell, lite miljöombyte, det skulle jag må bra utav. 
 
Om jag får drömma fritt skulle jag vilja ta mig utanför Europa. För sol och bad tänker jag mig Asien, det skulle vara fint. För storstad vill jag åka till New York någon gång i mitt liv, känna på storstadspulsen ordentligt. Äventyren skulle gärna äga rum på Nya Zeeland eller Australien. Ni ser, jag vill ta mig runt hela jorden. 
 
 Som tagen ur en resekatalog. Bild från när vi var i Tunisien 2009.
 
Vem bjuder mig på resa?