Förmiddag på Leos!

I förmiddags drog familjen med sig fadder, tillika bästisen K på äventyr. Eftersom vädret är lite blåsigt och det inte känns jätteroligt att vara ute, så for vi på Leos Lekland. Och vi hade jätteroligt, alla fyra!
 
 
Vi hann med bollhavet många gånger, eftersom det är Wilmers favorit. Hoppborg, klättra upp och ner, krypa, åka rutchkana, cykla, spela bollsporter. Träffa självaste Leo (som W var lite rädd för..). You name it! Vi hann med allt!
 
 
En nöjd kille somnade i bilen på väg därifrån. Kramandes på sitt nya gosedjur, en egen Leo. En Leo som han öser kärlek över. Nästa gång vi är där kanske han vågar sig på att ge Leo en kram!

Fredagsmyset.

När jag slog på tv:n imorse så pratade de om att fredagsmyset idag firar 20 år. På nyheterna för ett tag sedan så intervjuade de familjen som "myntade" begreppet. 
 
Så, hur ser mitt fredagsmys ut?
 
 
Jo, så här. Barnet sover, karln är på firmafest och jag sitter i skum belysning med datorn i knät, tv:n på (i väntan på att Doobidoo ska börja, ett självklart fredagsval!) och med gårdagens godispåse (som aldrig åts upp) vid min sida. 
 
Inte helt fel. Fredagsmys är ändå bra grejer!
 
 

Äventyr med spöken?

Är på äventyr med jobbet. Här ligger jag nu, på mitt rum och laddar inför morgondagen. 


Har hört rykten om att det spökar på det här stället, så jag vet inte om jag vågar stänga av tv:n?