Projektet som aldrig blir klart

För snart två år sedan påbörjade jag ett projekt. Jag som inte hade virkat sedan textilslöjden på mellanstadiet beslutade mig för att börja virka en mormorsfilt. Jag är fortfarande inte klar. Men nu närmar det sig. Snart har jag gjort alla rutor och då är det bara att sy ihop den. Kanske ska göra det innan vintern så jag har något mysigt att krypa in under när den riktiga kylan tränger sig på?


Nyckelskåp

I vår hall saknar jag ett nyckelskåp. För tillfället har vi nycklarna liggandes i en skål på ett litet sidobord, men jag tycker att det ger ett så rörigt intryck. Ett fint skåp på väggen skulle vara betydligt bättre. Jag har nu suttit och googlat lite, och hittat några stycken olika.


De som jag tycker är finast hittade jag på Dixie interiors. Dessa två är mina favoriter.
Hjärtligt vit och Grenverk svart heter de på Dixies hemsida. Ser inte riktigt ut som nyckelskåp, utan mer som en tavla. Jag gillar dem! Det finns 5 återförsäljare för Dixie interiors i Umeå. Jag tror jag måste besöka dem.

Något som värmer.

Igår kväll var vi hos våra kära vänner Karl och Fredrik på kvällskaffe och soffhäng. Det var så himla mysigt! De har en kamin i vardagsrummet vilken sprider värme och höjer mysfaktorn otroligt när det regnar och är grått ute.

(bild lånad från Karl och Fredriks blogg)


I mitt framtida hus ska jag också ha en kamin, alternativt en öppen spis som kan värma mig kalla och ruggiga höst- och vinterkvällar. Än så länge får jag nöja mig med ljus och en stor kopp te.