Vem är pappan?

"Skatteverket har meddelat oss att Du fått barn men det finns ingen uppgift om den andra förälderns namn..."
 
Nej, vi fick barn för inte ens två veckor sedan. Vi lever i vår lilla bubbla med blöjbyten, magont, lite sömn och mys och har inte haft en tanke på att anmäla att J faktiskt är pappa åt vår son. Vi vet att det ska göras, men det hinns som inte med i vårt vardagliga liv. Vilken tur att kommunen, skatteverket och Socialtjänsten har koll på en och skickar en blanketterna som ska in, för vi vill ju att J ska vara registrerad som pappa åt lillkillen!
 

Sket sig på fjärde dagen.

Vi skulle få en prenumerarion på DN i en månad. Det höll i tre dagar. Imorse fanns det ingen tidning utanför dörren. På fjärde dagen skiter det sig. Är det tacken? Imorse skulle jag till och med haft TID att läsa den eftersom pyret då var så lugn. Typiskt. 

Pyret och gammelfarmor.

 
Igår fyllde min kära farmor 94 år. Pyret blev 11 dagar. Farmor och pyret möttes för första gången. Farmor blev helt upptagen av den lille och höll honom i famnen i över en timme. Hon brydde sig inte om oss andra utan hade bara ögonen på pojken. Hon kallade honom för en liten herre man och en liten docka. Hon ville krama honom och tyckte att han var så söt, hon beundrade hans så händer, fötter, mun och näsa. Tillslut sa hon: "man har lust att ha honom i munnen och äta.."