Photo a day - close-upSå nära man kan komma ett paket O'boy. Drycken som jag under min graviditet kommit nära, som jag numer kan dricka typ hur mycket som helst av. Man skulle kunna säga att jag bytte morgonkaffet mot chokladdrycken.

Årets första sommarhelg.

I helgen har det verkligen varit sommar! Jag har idag lyckats bränna mig på ena(!) bröstet, men även fått fin färg i ansiktet. Och för att ha varit helg har jag hunnit med mycket! Här är fyra bilder från instagram och helgen.
Första bilden visar en mjukglass (nähä?) En sådan har jag tryckt i mig både lördag och söndag. Jag älskar mjukglass! Speciellt om den är "blandad", dvs både med vanilj- och blåbärssmak. Andra bilden är tagen vid finalplanen under helgens brännbollsyra. Fredagens yradag hann jag inte med på grund av jobb, men lördagen spenderades på ängarna tittandes på brännboll och på folk. Riktigt trevligt. Tredje bilden visar Karl och Kilt lekandes i kvällssolen. Så underbart väder! Vi grillade och satt ute fram till typ 21.30, då vi såg ESC och hejade fram Loreen till vinst! Fjärde bilden visar en av de två morsdagstårtorna vi ätit idag. Denna bjöd J:s mormor på. Även hos mamma fick vi jordgubbstårta. Mumsigt. Vi har även hunnit med marknad och ett besök på barnens hus.

Photo a day - where you sleep.Här sover jag. Och här softar jag ofta. Just nu ligger vi med varsin dator och godispåse och laddar för grillning och Karl och Fredrik.


Sängen köpte vi när vi flyttade till nya lägenheten och det är typ det bästa köpet vi gjort på länge!