Hela Sverige skramlar!

Alltså detta:


Borde gå och lägga mig, men detta är ju en musikkväll som inte liknar något annat. Jag är fast! 

Och ja, jag har skänkt pengar också, inte bara njutit av bra musik.

Virkad rundsjal.

Igårkväll virkade jag färdigt en rundsjal. 


Hittade den perfekta petrolblå färgen som passar utmärkt till alla mina mörka, höstliga kläder och marinblå höst- och vinterjacka. 

Mönstret hittade jag på Pinterest (var annars?) och det kan jag länka till när jag sitter vid datorn, vet inte hur jag gör sådant från mobilen. 

Är sjukt nöjd med den och den piggade verkligen upp min hösttråkiga outfit idag! 

Nu har jag fått mersmak för halsduksvirkandet och letar efter något till roligt mönster. Såg en fin som jag funderar på att göra. Jag menar, ingen kan väl ha för många halsdukar under vinterhalvåret? (säger hon som bor i olika halsdukar, sjalar och dylikt året om). 

Så vad nästa projekt blir kan bara framtiden utvisa!

Hästen ska prata.

Igår var vi på dop. Jag var lite orolig att sonen inte skulle vilja sitta stilla, men med lite russin och några bilar i kyrkbänken gick det bra. Vi hade innnan pratat om att man under dopet skulle sitta stilla och vara tyst. När prästen skulle börja själva ceremonin säger min son: "Nu måste vi va tysta, hästen ska prata". Skämsmössan på. Jag och J satt och fnittrade i kyrkbänken. SÅ roligt!
 
Och han var så fin min lilla kille i sin kalasoutfit. Att få se honom i något annat än tröjor med biltryck var en fröjd. 
 
Skjorta från Lindex och chinos från H&M.
 
 
 
Vad vi ska göra idag vet jag inte än, och klockan är redan mitt på dagen. Härliga söndag!