Flyttdag.

Nu har vi sovit sista natten i vår fina lägenhet på Ankargränd. Det mesta av våra saker står numer hos svärmor i hennes garage och hus och väntar på att nästa helg ska anlända så de får ta plats i nya lägenheten.  

Känns lite vemodigt att lämna Öbacka och vår fina lägenhet här. Kommer sakna den stora balkongen och utsikten över älven. 

Men jag tror att vi kommer att trivas som fisken i vattnet i vårt nya place också, när vi väl kommit på plats. 

Här har vi idag jobbat på. J och D har kört möbler hela dagen. Jag och syrran har donat på här med en liten kille i hasorna. 

Lilleman tycker nog att det är en jobbig förändring på gång. Han försökte idag sätta tillbaka klockan på väggen tillexempel. 

Nu väntar vi bara på flyttgubbarna så ska vi göra kväll för idag. Nya tag imorgon! Och sedan väntar en intensiv vecka av jobb och städning. Sedan är det inflyttning!!


Kvällssvammel om flyttning.

Trots min frånvaro är det några tappra själar som tittar in här ändå, vilket glädjer mig. 

Just nu (fortfarande) lever jag i bubblan som består av jobb och flyttpackning. Eftersom att jag åker buss till och från jobbet (i den mån det går) åker jag tidigt och kommer hem sent, typ varje dag. Och när orken finns så packar jag. Nu är i stort sett alla skåp och lådor tömda. Ser inte ut som vi gjort något eftersom att alla stora möbler står kvar, men i själva verket är svärmors garage fullproppat med flyttlådor och Ikeakassar. Vilken tur vi har som får ställa allt där tills det är dags för inflyttning. 

Jag längtar så tills vi flyttat in i vårt nya place. Att få fixa och dona. Bestämma var saker ska stå, planera nya inköp och göra fint. Möblera och inreda. Sådant gillar jag! Har idéer så det sprutar om det. Hoppas bara jag kan genomföra dem och att sambon godkänner mina planer. 

Ett besök till Ikea är inplanerat i vår också. Är lite saker där jag spant in som jag tror kan passa i nya lägenheten. 

Åh! Vill flytta in NUUUU! 

Blivit lite lidande.

Mycket att göra i slutet av december. Flyttpackning och jobbstart på det har gjort att bloggen blivit lite lidande. Här kommer i alla fall ett axplock från senaste tidens instagrammande. Håll till godo, jag återkommer med mer vardagsinblickar när tid och ork (är helt slut efter jobb just nu) finns. 
 
 
 
Fina killen i de fina kläderna han vann från Kii. 
Wilmers julklappsskor som min syster köpt åt honom.
Släktträff, enkel och smidig middag med familjepizzor. 
 
Lappen i hissen gör att jag längtar än mer till flytt.
Lilla sjuklingen som låg i nästan en vecka. 
Jag fick hjälp med flyttpackningen. Elmo låg helt plötsligt i en av flyttlådorna. 
 
Av många julklappsböcker har sonen valt sin favorit som läses om och om och om igen.
Jobbstart för mig innebar kvällen innan att jag hade separationsångest från sonen.
Vädergudarna visste att jag ville ha en vit födelsedag och bjöd igår på lite snö.