Tidig kväll till sen natt?

Jaha. Det som verkade bli en tidig kväll blir nog snarare en sen natt. Lilleman tyckte ikväll att han kunde sova två timmar istället för hela natten. Efter två timmars sömn vaknade han och nu är det party här hemma. 


Just nu får bollen åka fram och tillbaka på golvet på ett lastbilsflak. Vi får se hur länge leken håller i sig. Jag längtar efter att få slappna av i sängen i alla fall. 

Vi verkar verkligen ha olika syn på sovning jag och min son. 

Ännu en helg sprang förbi.

Ännu en helg har passerat. Gud vad fort de går!  
 
I lördags började vi vår dag på Leos Lekland där både småttingar och vuxna lekte av sig lite. De små gav verkligen allt de hade och det var en trött kille som somnade i bilen på väg hem. 
 
Lilla familjen samlade bland alla röda bollar.
 

Efter bus på Leos for vi direkt till mina föräldrar där det vankades middag. Vi kom mitt på dagen så vi hann med att umgås rätt länge. Trevligt. Och gott! Mammas mat är alltid den bästa!
 
Söndagen bjöd på fint väder, så vad passar bättre än en utflykt? Vi drog med oss K och hans hundar. Tanken var att grilla korv, men det fanns ingen ved där vi var, så vi blev utan korven. Men det var mysigt ändå. Lugnt och så himla härligt att vara i skogen!
 
 Skogstrollen.
 

Sedan for vi fakiskt till mina föräldrar igen, eftersom jag glömde en sak där dagen innan. Vi fikade och umgicks ett tag och sedan for vi hem. 
 
Vad gjorde ni i helgen?

Puss!

"Hampus" på handelsbankens chatt är värd ett stor puss efter att han igårkväll löste problemet med min bankdosa. "Det låter som det är glapp i dosan" skrev han till mig. Idag gick jag till banken och fick en ny dosa och nu fungerar allt som det ska igen. 
 
Jag som har kämpat och kämpat med att få det att fungera. Laddat ner drivrutinen om och om igen, dragit mitt hår och grinat av ilska.
 
Tack Hampus, vem du nu än är! Jag kan inte vara lyckligare för något så litet!