Sommarlov och semester!

Det som kändes som en evighet tog slut idag och nu är det semster. Som jag längtat de sista veckorna! Min första semester någonsin. Synd bara att sambon inte har någon riktig semster så vi kunde njuta tillsammans. Men jag och Wilmer får njuta själva. Det går bra det med. Morgnar utan stress, där vi kan ligga och mysa hur länge som helst, gå ut i sommarvärmen (om den någonsin kommer) och bara vara. 
 
När jag gick från jobbet idag gick jag med lätta steg. Vi packade ihop allt på Wilmers förskola, eftersom att han börjat på en ny i höst. Sedan sa han hejdå till sina pedagoger med kramar. Vi gick hem och firade semster och sommarlov på bästa sätt - med kaffe, saft och glass. 
 
 
I sommar ska vi bara vara, leka mycket ute, träffa vänner vi inte sett på länge, göra små utflykter, vara hos mina föräldrar, kalasa (blir mycket kalas i juli) och som grädden på moset far jag och J till Barcelona i slutet av juli. Tummen upp!

Winnerbäck!

Att diska blev så himla mycket roligare när jag lyssnade på det här på hög volym. Resten av familjen var i badrummet och badade så jag skrålade på och dansade för fulla muggar.
 
Jag minns tillbaka till den där kalla men fantastiska dagen i november då jag och Karin träffades i Örnsköldsvik. Letade någonstans att äta middag för att peppa upp. Gick till arenan i GOD tid, satt där och peppade upp ännu mer. För att sedan se Winnerbäck himself. Och det var så bra! Jag lever på minnet fortfarande. 
 
I GOD tid, som sagt. Men det var det SÅ värt! Sedan var det fullt framför oss och runt oss. 

Picknick

Efter att lilleman vaknat från sin sovvila på dagen kände vi att vi ville hitta på något. Göra en liten uflykt. Vi gick förbi ICA och köpte lite fika och gick sedan ner till Krypedalen här i byn och picknickade. Vi åt bullar och drack saft, tittade på det brusande vattnet och klappade på fåren. 
 
 
Vi hade en mysig eftermiddag tillsammans. Det krävs inte så mycket för att göra något roligt och annorlunda en dag. Det här stället har vi nästan runt knuten, och ändå så var det så himla lyckat.