Bilder.

      
    
    
    
 
Wilmer har läst Vi föräldrar. Vilket resulterar i att tidningen ramlar sönder. Mina fina grabbar på fik. Äntligen har jag kommit igång med träningen igen (dock har jag för stunden blivit förkyld, när jag väl kommit igång, typsikt). Hemmagjorda hambrugare till middag. Dock blev biffarna så himla små i jämförelse med brödet. Sjukstugan förra veckan resulterade i mycket soffhäng. Vitaminboost deluxe. Varningsskylt nedanför oss. Bra att de sätts upp, men jag såg folk gå på isen igår ändå. Skulle inte jag ha gjort. Nybadad skrutt tillsammans med pappan. Vårväder här om dagen. Otroligt skönt ute. Collage över min lördagsmorgon. När jag åt frukost åt Wilmer på händerna. Jag såg på morgonpasset utan ljud för att W tittade på Babblarna. Myskillen chillar lite i soffan. Frukostdags för en person som inte är någon frukostmänniska. Hårdbröd med skinka, kaffe och frukt. 

Om att vara tacksam.

Satt och gjorde några sidor till i Wilmers fotoalbum för någon dag sedan. Då trillade jag över bilderna när min farmor och Wilmer träffades första (och i stort sett enda) gången. Glädjen farmor utstrålade när hon fick hålla i den nya lilla varelsen var gudomlig att se. 
 
 
När jag satt där och klistrade in just dessa bilder i albumet slog det mig hur otroligt glad och tacksam jag är över att de fick träffas, åtminstone en gång. Min fina farmor som jag älskar av hela mitt hjärta och min älskade son som jag avgudar. Synd bara att de inte hann med att träffas fler gånger, de skulle ha gillat det, båda två. 

Enkla middagstipset.

Igår slängde vi ihop en superenkel och god middag. Helt enkelt en sallad. Behöver det vara svårt och komplicerade recept för att få ihop en god middag liksom? Nej.

Vi knaperstekte lite bacon och blandade sedan i det salladen innehållande isbergssallad, gurka, tomat, paprika och galiamelon. Till det hade vi en vitlökssås. Gjort på typ 10 minuter, max!