Strike a pose!

Huvudvärk och ensam hemma, då passar jag på att gå igenom gamla bilder på datorn. Nyår 2010-2011 dök upp, då vi tog bilder av alla som var där. Och herregud vilka poser vi bjöd på!
 
 
Gamla bilder är så himla kul att kika på. Speciellt när man inte sett dem på ett tag. 

Vardagslyx.

När W äntligen somnar och sover sin långa lur är det så himla skönt att njuta av lite egen datortid och nu när jag är hos mamma och pappa så kan jag bläddra i tidningen i lugn och ro. Vilken lyx! Tänk att så lite kan få en att må så gott. Perpektiven på vad lyx är har verkligen förändrats sedan Wilmer kom till världen. 
 
 
Wilmer har skirkit hela morgonen så nu känner jag att kaffet och egentiden verkligen var till nytta. Jag har lärt mig att om han vägrar sova inomhus så slänger jag honom i vagnen och går ut på promenad. Det funkar alltid. Och så skönt att vara just i Holmsund nu, då kan han fortsätta att sova ute medan jag är inne. Fungerar ju inte lika bra i lägenheten. Åh, vad jag vill ha ett hus!

Wilmers önskelista för kalla dagar.

Fyra saker Wilmer önskar sig nu när det börjar bli kallt är:
 
1. En åkpåse till vagnen. Jag har spanat in Emmaljungas allroundpåse. Den verkar bra tycker jag, och den i jeanstyg är så otroligt fin! Ungefär 850 kr går den på, om någon skulle känna sig manad. 
 
2. Ett fårskinn. Lika skönt att ha i vagnen som på golvet. Han trivs jättebra på mamma och pappas skinn, där kan han ligga och sprattla länge. 
 
3. Tjocksockar. Jag har köpt ett par, men om någon vänlig själ skulle vilja sticka ett par tackar vi och tar emot med öppna armar.
 
4. Vantar. Sådana utan tummar, där hela handen ryms. Han har ett par, men om de blir skitiga eller tappas bort står han utan.