Shoppingdag.

Idag stod shopping på familjens schema. Mattor, väggdekor, tröjor till W och en klänning till mig inhandlades. Sedan fick också W ett superfint vindställ som han invigde på eftermiddagen. Måste ju vara en dröm att få slippa overallen när man ska ut och leka.
 
 
Till bra pris på intersport. Perfekt!
 
Men oj vad trött man blir av att trängas med alla andra på stan en lördag. Vi åkte ändå in till öppningsdags, och jag höll på att somna i bilen hem. Gäsp! Löningslördag är ingen bra shoppingdag för en småbarnsfamilj. Nu vet vi det. 

Tummen upp för våren.


Och så kom våren. Ingen är gladare än jag. Jag tycker om att glassa i solen och känna de småvarma vårvindarna. 

Den här tiden på året och fram tills kylan kommer på senhösten kan jag absolut inte klaga på mitt jobb. Att få vara ute i den friska luften stora delar av dagen, på arbetstid, är faktiskt inte helt fel. 

Solen värmer och gör en både piggare och på bättre humör. Tummen upp för våren! 

Promenadälskaren.

Vår stora kille växer så det knakar. Det roligaste just nu är att gå på promenad och upptäcka saker. Han går gärna själv när vi ska någonstans. Men bråttom kan vi inte ha, för allt ska undersökas och olika håll ska testas att gå. Att hålla i handen vill han inte, utan han ska utforska på egen hand. Det är så kul att se hans upptäckarlust och glädje.
 
På promenad till bilen. Ryggsäcken med leksaker bär han stolt själv.
 
Ute på promenad i helgen. Gullefjunet!