Middagsdejt.Ikväll har jag och min bästa varit på middagsdejt. Vi hamnade på Café Göteborg. Ett av de absolut bästa ställena i Umeå. Mysigt, god mat och fika med stora portioner plus att de har det där lilla extra. Som på bilden. Efter maten fick vi geléhallon serverat. På toaletten kan man piffa till både frisyren och andedräkten med stylingprodukter och tuggummi. Riktigt mysigt. På somrarna har de en stor och mysig utegård. Ett hett tips om du inte varit där helt enkelt.

Levnadstecken.

Filuren i magen har legat lågt några dagar. Jag har knappt känt några kickar alls. Troligtvis är bebisen mest aktiv under nätterna när jag sover, men det gör mig ändå lite fundersam. Inatt drömde jag till och med den värsta mardrömmen man kan tänka sig. Att det inte längre fanns något liv. Det var fruktansvärt. Men idag sprakas det på ordentligt. Ett riktigt levnadstecken, och jag kan slappna av. Ordentligt. Och det är säkert därför det kickar på.

Projekt: fixa till byrån. Del ett.

Idag påbörjade jag förvandligen. En gammal ful byrå ska bli som ny.
Byrån i all sin ståtlighet. Ful som attan. Nu ska den bli vit. Och förhoppningsvis fin. Jag hade först tänkt att jag skulle tapetsera lådorna, men ändrade mig. Nu blir den vit, med kanske någon färgklick eller så på någon låda. Har inte bestämt mig riktigt än.


Min tanke var att skaffa små och söta knoppar till lådorna, men det sket sig så fort jag tog bort de nuvarande knopparna...
Det var hål för knopparna som in i träet. Vilket gjorde mig lite ledsen. Om någon har en bra idé på hur jag ska lösa mitt knopproblem nu, kom gärna med förslag. För jag är alldeles lost och har ingen tanke alls. Jag ville ju ta bort de stora!