Sjukstuga.

Här på Ankargränd snörvlas det. Mest av lilleman, men alla tre i familjen är mer eller mindre förkylda, så vi kan väl säga att bakterierna frodas gott.

Så det blir en lugn dag för mig och Wilmer. Pappan i familjen är på begravning, men när han kommer hem får han chilla i soffan med oss andra.

Ska även försöka ta tag i ommöbleringen och julpynta lite.

Ommöblering, del ett.

Tänkte möblera om hemma. Vitrinskåpet plockades ur (oj, vad glas vi har!) och sedan var min plan att flytta skåpet. Men där brast mitt projekt. Det var alldeles för tungt för mig att flytta själv och den starka i familjen är inte hemma. Så här sitter jag nu, med köksbordet fullt av glas. Och ingenting annat kan jag flytta heller, eftersom soffan ska stå där skåpet nu är... Så himla typiskt. När man väl tar tag i ett projekt kan man inte fullfölja det..
 
 
 

Förskolebesök, träning och majskroksätande.

Idag har vi varit en sväng förbi mitt gamla jobb. Jag trivs verkligen där och känner mig så välkommen varje gång. Wilmer fick full uppmärksamhet av småtjejerna och de tog så väl hand om honom. Ibland längtar jag tillbaka in i förskolans värld, fast att vara mammaledig är ändå det bästa!

Nu har vi landat hos mina föräldrar där jag och W ska äta middag. Sedan ska mamma dra med mig på bodybalance. Första träningspasset på typ ett år. Hur ska det gå?

Här om dagen satt förresten Wilmer med vid bordet när vi åt middag och under tiden vi åt knaprade han i sig majskrok.