Nattsudderi.

Lite sporadisk sommarbloggning känner jag.

Jag har för stunden en ettåring som tycker att sova är överskattat. Han somnade och blev SÅ ledsen i sängen. Det enda som fick honom att sluta gråta var när han fick sin älskade blåa boll. Så nu sitter vi i soffan, leker med bollen och ser på sex and the city.

Och så kom sommaren igen.

Härliga sommardagar har vi haft de senaste dagarna. Jag och lilla W har hunnit med mycket uteaktiviteter de senaste dagarna. Vi har hängt vid älven, sparkat fotboll, lekt i gräset, besökt stranden, badat, varit i lekparker, gått på stan, kikat på fotboll och varit en snabbis på konsert. För mig får det gärna vara sommarvärme ute för jämnan, jag trivs som fisken i vattnet! Och det verkar min son göra också, bara han får leka i skuggan. Perfekt! Hoppas att det fina vädret håller i sig!
 
Älvshäng
Konserthäng. Dock vägrade lilleman att ha på sig hörselkåporna...
Strandhäng med Camilla och hennes barn.
 Fotbollshäng. Lillen spelade även han, med sin mormor,
 
 

När verkligheten knackar på.

Att beskriva min egen vardag känns alldeles för lättvindigt efter att verkligheten knackade på i helgen. När någon man känner till blir berövad livet på detta sätt känns allting annat otroligt litet. 
 
Att mista sitt barn, sitt syskon, sin vän på det sättet måste vara det värsta tänkbara. Jag skickar alla mina varmaste tankar och kärlek till de nära och kära.