Vackra himmel!

Tröttheten har slagit till. Ni vet den här hösttröttheten. Tiden på året det är mörkt och kallt och kroppen fortfarande är inställd på sommar. 

Men himlen är vacker allt som oftast i alla fall. 

En morgonhimmel


Och en kvällshimmel

En dagens-lista.

Dagens...

Person: min son. Alltid min son. Han är lyckopillret i vardagen. 
Köp: skor. Dyra skor. Eccokängor till mig och ett par höstskor till sonen. Mat: hamburgare på Frasses sådär mittemellan lunch- och middagstid. 
Sysselsättning: förutom ett stadsbesök så har jag lekt med min son, tvättat (vår tvättmaskin är äntligen inkopplad! Lycka!), grejat på här hemma, letat fram kläder att skänka bort, promenerat och chillat. Typ. 
Längtan: idag när vi var på biltema och jag såg alla julgrejer som redan är framme började jag smålängta till december. 
Fundering: hur tiden kan gå så fort. Att min son är så stor som han faktiskt är känns galet! 
Tv-program: något på Netflix, om jag kommer in på sajten det vill säga. Verkar  vara något strul för tillfället. Och virkning till det, såklart!

När hösten visar sig från sin bästa sida.

I söndags. Oj, vilken fin höstdag det var! Vi spenderade hela förmiddagen ute. Först var jag och sonen i en lekpark för att sedan vandra till grusplanen med lek i skateboardrampen och "balansbanan" som är där och på hemvägen lekte vi björnen sover bland en massa höstlöv. Solen värmde oss och vi kunde plocka av oss ett lager kläder. Som en riktigt fin höstdag ska vara! 


Att vi sedan kunde gå hem och fika en massa kanelbullar gjorde ju inte söndagen sämre!